Grip muligheten til å bli en del av SpareBank 1 sitt dyktige Helsevurderingsteam

Grip muligheten til å bli en del av SpareBank 1 sitt dyktige Helsevurderingsteam

Vi som jobber på avdelingen for helsevurdering vurderer risiko ved kjøp av personforsikring for å fastsette riktig pris og betingelser på forsikringene. Hos oss vil du jobbe sammen med 12 engasjerte og dyktige personer som jobber godt sammen for å nå selskapets ambisjon om vekst og for å ha de mest tilfredse og lojale kundene i markedet.

Vi søker etter en ny kollega som er motivert, nysgjerrig og uredd for nye utfordringer og nytenkning. For at du skal lykkes hos oss er det viktig at du viser initiativ, er løsningsorientert, evner å tenke analytisk og strategisk og at du er opptatt av den gode kundeopplevelsen. Vi ønsker en kollega som bidrar til et åpent og hyggelig arbeidsmiljø og liker å dele erfaringer og kompetanse, slik at vi sammen kan forbedre våre prosesser.

Arbeidsoppgaver
Som Senior kundekonsulent hos oss, vil hovedoppgaven din være å behandle helseerklæringer ved etablering av forsikring, både gjennom manuelle og automatiske prosesser. Vi er opptatt av effektiv behandling og god kvalitet i arbeidet og det er viktig at du liker å kommunisere med kunder og leger på telefon, e-post og i brev.
Vi har også fokus på å videreutvikle våre prosesser, og vi ønsker at du deltar aktivt i dette forbedringsarbeidet.

Kvalifikasjoner
For å bli en del av vårt team, må du ha erfaring med helsevurdering, eller eventuell annen relevant risikoerfaring fra erstatningsoppgjør, produkt eller personforsikring.

Det er viktig for oss at du har god forretningsforståelse og trives med å yte god kundebehandling, direkte eller på telefon. Medisinskfaglig bakgrunn kan også være en fordel. Du må ha minimum 3 års relevant høyere utdanning på universitets/høyskolenivå i tillegg til gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Vi jobber med forbedringsarbeid etter Lean-prinsippet, og det vil være en fordel med kjennskap til, eller erfaring med, prosesskartlegging, slik at du kan bidra aktivt og konstruktivt i dette viktige arbeidet.

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er målrettet og initiativrik. Du bør ha gode analytiske evner, være effektiv, ta ansvar og ha stor arbeidskapasitet. Du trives godt med å jobbe i team og er med på å skape god stemning og et godt arbeidsmiljø. I vår avdeling er vi opptatt av å dele informasjon og å gi hverandre konstruktiv feedback i hverdagen. Det er derfor viktig for oss at du bidrar med dine kunnskaper og erfaringer, og at du evner å gi og ta tilbakemeldinger på en god måte.

Vi er i stadig utvikling og for å lykkes er det en forutsetning at du er endringsvillig og er genuint opptatt å finne beste prosess i alt vi driver med. Du må ikke stoppe opp ved utfordringer, men heller bli inspirert til å finne enda bedre løsninger.

Vi tilbyr
en faglig sterk avdeling med hyggelige og engasjerte kollegaer
gode muligheter for faglig og personlig utvikling
gode pensjons- og forsikringsordninger
moderne lokaler i Oslo sentrum med egen kaffebar, treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag

Kontakt leder Ingrid Synnøve Hernæs på telefon 979 53 331, eller epost: ingrid.hernaes@sparebank1.no

Søknadsfrist 17. januar 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *