Vi søker en analytisk tallknuser til å lede nyskapende strategiske prosjekter

Vi søker en analytisk tallknuser til å lede nyskapende strategiske prosjekter

 

Bli en del av vårt forretningsutviklingsteam!

Har du god forretningsforståelse og interesse for teknologi så les videre. Du er nysgjerrig og kreativ, og har en analytisk tilnærming for å løse problemer. Det er i samarbeid med andre mennesker at du skaper de beste resultatene og for deg er det meningsfylt å involvere og bygge gjensidig forståelse. Om du tenker det er mulig å regne seg frem til å tjene mer penger, og i tillegg føler en trang til å benytte Excel i tide og utide så tror vi dette kan være en god match.

Hos oss vil du oppleve en kultur hvor gode ideer som løser et problem for våre kunder, partnere, samfunnet eller oss selv dyrkes som vår sterkeste ressurs. Du vil oppleve en selvstendig rolle med stor frihet til å styre din egen hverdag i et ungt og sterkt faglig miljø. Hos oss får du tilgang til de verktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse.

Vi ønsker at du skal kunne utgjøre en forskjell!

Vi er såpass modige at vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Du vil få drøye 770 kollegaer og de aller fleste av oss synes det er utrolig gøy å gå på jobb hver dag. Hos oss kommer alltid kunden først og da mener vi først! Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum med kaffebar, treningsrom og en skikkelig allright kantine. Som hovedsponsor av skilandslaget feirer vi gode prestasjoner enten de er utført av skilandslaget eller oss selv.

Når du har bestemt deg for å søke kan du sjekke om du har en mastergrad med gode resultater for da er du helt klart en person vi ønsker å komme i kontakt med. Har du i tillegg noen års erfaring som f.eks. analytiker, konsulent, forretningsutvikler eller kategorisjef vil dette hjelpe deg å komme fortere inn i stillingen.

Fortell oss hvorfor du er en aktuell kandidat for å jobbe i vårt forretningsutviklingsteam. La oss få vite hva du brenner for og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

Og forresten! Om du lurer på hvorfor vi er stolte så kan du jo sjekke ut noe av det vi holder på med:

Kjenner du forsikringsselskapet ditt?
Spinn
Menneske VS Maskin – hvem vinner?

 

Ved spørsmål kontakt leder Cathrine Furseth på telefon 452 23 593, eller e-post: cathrine.furseth@sparebank1.no

Søknadsfrist 18. mars 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *