Vi søker engasjerende og nytenkende avdelingsleder

Vi søker engasjerende og nytenkende avdelingsleder

Liker du å skape gode kundeopplevelser? Det gjør vi!
De siste årene har vi faktisk vært best i Norge innenfor forsikring på nettopp det. Nå skal vi forsterke laget og ser etter en avdelingsleder som kan være med å løfte oss videre.

Du er god på analyse av tall, liker å skape resultater gjennom menneskene du jobber sammen med og tar alltid utgangspunkt i kunden.

Hva skal du gjøre?
Intern mobilitet er viktig for oss. Gjør du en god jobb venter det ulike roller for deg i selskapet. Din første jobb hos oss er avdelingsleder for et av våre to kundesenter for skadeoppgjør Motor. Avdelingen består av 10 personer og ligger på Sola rett utenfor Stavanger. Ditt arbeidssted vil være Stavanger (3-4 dager/uke) og Oslo (1-2 dager/uke). Du vil også jobbe tett med våre avtalepartnere.

Vi har drøye ambisjoner for årene som ligger fremfor oss. Vi opererer i et marked der endring er den eneste konstanten. Endringsledelse, dynamisk styring, medarbeiderutvikling og partnerutvikling blir sentrale arbeidsoppgaver for deg.
Sammen med dine lederkollegaer i Forsikringsoppgjør skal du skape verdens mest kundeorienterte og lønnsomme skadeoppgjør. Vi trenger deg som er dedikert, liker å sette høye mål og våger å feile, men er kvalitetsorientert.

Hva kan vi gi deg?
Laget består av totalt ca. 250 hyggelige mennesker i Forsikringsoppgjør og 770 totalt sett i selskapet. Vi holder til sentralt i Oslo og kan tilby deg lederutviklingsprogram, god pensjonsordning, utviklingsmuligheter ut i fra dine resultater og god opplæring i faget. Hos oss vil du merke at vi er hovedsponsor av skilandslaget. Vi feirer gode prestasjoner enten de er utført av skilandslaget eller oss selv.

Har du minimum 3 års høyere utdannelse, arbeidserfaring fra steder der gode kundeopplevelser er kritisk og helst noe ledererfaring? Fortell oss hvorfor du er den som forsterker laget vårt og hva som får deg «opp om morran».

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Ved spørsmål kontakt seksjonsleder Jørgen Hjelm Bakkerud på telefon 911 77 922, eller e-post: jorgen.bakkerud@sparebank1.no

Søknadsfrist 2. april 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *