Integrasjonsutvikler

Integrasjonsutvikler

Brenner du for programmering, men ikke så opptatt av det visuelle – les videre. Du liker deg best i integrasjonslaget og har erfaring med SOAP og REST. Du er selvdrevet, løsningsorientert og har evne til å håndtere komplekse problemstillinger. Det er i samarbeid med andre mennesker du skaper de beste resultatene og for deg er det meningsfylt å involvere og bygge gjensidig forståelse. Om du tenker det meste er mulig å løse i integrasjonslaget, og i tillegg mener bruk av ny teknologi bidrar til å lage bedre løsninger, så tror vi dette kan være en god match.

Hos oss vil du oppleve en kultur hvor gode ideer som løser et problem for våre kunder, partnere, samfunnet eller oss selv dyrkes som vår sterkeste ressurs. For å imøtekomme dette kravet i et komplekst systemlandskap, er vår integrasjonsplattform en virksomhetskritisk funksjon. Du vil bli en del av integrasjonsteamet som har ansvaret for all integrasjon mellom fagsystemer, frontend-systemer og eksterne systemer. Du vil jobbe iterativt og smidig med hyppige leveranser og kontinuerlig deployment. Hos oss vil du få utforske ny teknologi og få tilgang til de utviklingsverktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse. Vårt fokus på intern mobilitet, vil også gi deg mulighet til å utvikle deg internt i organisasjonen, om det skulle være inn i en ny rolle eller om du skulle ønske å bytte prosjekt eller team.

Vi ønsker at du skal kunne utgjøre en forskjell!

Vi er såpass modige at vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative bank- og forsikringsselskap. Hos oss kommer alltid kunden først og da mener vi først! Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum med kaffebar, treningsrom og en skikkelig allright kantine. Som hovedsponsor av skilandslaget feirer vi gode prestasjoner enten de er utført av skilandslaget eller oss selv.

Har du noen års erfaring som Java-utvikler, gjerne innenfor SOA og integrasjon, er du helt klart en person vi ønsker å komme i kontakt med. Har du i tillegg universitets- eller høyskoleutdannelse innen IT og kan vise til gode resultater, vil dette styrke din søknad.

Nå når du har bestemt deg for å søke, fortell oss hvorfor du er en aktuell kandidat for å jobbe i vårt integrasjonsteam. La oss få vite hva du brenner for og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. Og forresten – om du vil bli enda bedre kjent med oss og måten vi jobber på sjekk ut foredragene vi har holdt på JavaZone og Smidig-konferansen og bloggen vår.

Ved spørsmål kontakt utviklingsleder Ida Hveding Huse på telefon 922 31 176.

Søknadsfrist 2. september 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *