Har du lyst til å jobbe med ett av Norges mest krevende Linux-miljøer?

Har du lyst til å jobbe med ett av Norges mest krevende Linux-miljøer?

Om stillingen
Forretningsområdet IT/Drift har et av Norges største Linux-baserte produksjonsmiljøer i egne datasentre, og vi tilbyr IaaS, PaaS og SaaS til bankene og produktselskapene i SpareBank 1 – Alliansen. Systemdrift har ansvar for løpende drift av test-, QA- og produksjonssystemer samt etablering av produksjonsplattformer. I denne stillingen vil du delta i videreutvikling av SpareBank 1s bruk av Open Source og automatisering av driftstjenester, du vil jobbe med videreutvikling og drift av IT-infrastrukturen i SpareBank 1, samt støtte og delta i utviklingsprosjekter.

Hvem er du?
Vi ser etter en selvstendig og initiativrik ressurs, som trives i et miljø med høy kompetanse og høyt tempo, der det er stor frihet for å få sine bidrag og gode ideer ut i produksjon. Du må trives i å jobbe sammen med andre, samtidig være proaktiv på egenhånd. Det er viktig med en generell interesse og erfaring med Open Source-baserte løsninger, et driv etter å automatisere for å la maskiner gjøre jobben for oss. Kvinner oppfordres til å søke.

Ønsket erfaringsbakgrunn
Du har jobbet med drift av linuxbaserte systemer i minst 3 år. Videre har du god IT-faglig kompetanse med minimum 3 års utdannelse innen IT. Relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse. Du kommuniserer også godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Det er ønskelig med erfaring fra flere av disse produktene/områdene
• Linux (RHEL og andre produkter fra Red Hat.)
• Ansible
• Containerbasert teknologi (OpenShift/Kubernetes)
• Skyteknologier
• Scripting (bash, go, python, perl)
• Overvåkning og loggverktøy (splunk, prometheus, zabbix)
• Drift av RHEL klientplattform
• HAproxy
• VMware

SpareBank 1 tilbyr
Spennende og varierte arbeidsoppgaver og en avdeling med høy kompetanse innen Linux, kontinuerlig læring og gode utviklingsmuligheter, inkludert muligheter for kurs og sertifiseringer. Du vil møte trivelige kolleger i et godt forankret arbeidsmiljø med flat struktur og frihet under eget ansvar. SpareBank 1 har egen kaffebar på huset, innholdsrikt treningsrom i kjelleren, diverse idrettslag og mange sosiale aktiviteter med mer. Arbeidsstedet er sentralt plassert i Oslo med god tilgang via kollektiv transport. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode bank, pensjons- og forsikringsordninger

Ved spørsmål kontakt leder Brynjar Honningsø på telefon 958 51 401.

Søknadsfrist 20. juni 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *