Senior interaksjonsdesigner

Senior interaksjonsdesigner

Hjerte for brukeren, hode for kompleksitet?

«Det tok månedsvis», forteller Stine, «samtidig som jeg bearbeidet sorgen, og gikk på jobb hver dag. Flere måneder å rydde opp i alle kontoene, abonnementene, forsikringene og pensjonsordningene hans. Ingen av websidene ga meg noen god oversikt. Alle jeg ringte til sendte meg videre.»

Videoen stopper der. I møterommet er saksbehandlere, designere, IT-folk, produkteiere. «Hva kan vi gjøre», spør en, «for å gi Stine, og alle i samme situasjon som henne, en bedre opplevelse?»

Kan du hjelpe oss å stille, og svare på, slike spørsmål? Ønsker du å bruke din kompetanse som designer til å bidra til at folk opplever trygghet – både i det daglige, og i vanskelige livssituasjoner? Liker du å gjøre det komplekse håndterbart, ved å utforme gode digitale løsninger?

Ingen av oss tror forsikringsbransjen om 10 år vil ligne på bransjen i dag – vi treffes av nye teknologier, som internet of things og deep learning, og de nye forretningsmodellene disse åpner for. I SpareBank 1 Forsikring satser vi på digital innovasjon, og på å forbedre både gamle og nye tjenester med ambisjon om å fortsatt ha landets mest fornøyde kunder. Det er en utfordrende reise, og til den trenger vi flere erfarne interaksjonsdesignere.

Hvem er du?
Som senior interaksjonsdesigner hos oss er du en som virkelig kan faget: Du kan gjennomføre intervjuer og brukertester, skissere løsningsforslag, lage prototyper, beskrive brukerscenarier, og samle interessentene til en workshop. I tillegg er du i stand til å veilede andre i faget. Du kan være mentor for nyutdannede, presentere for prosjektledere og forretningseiere, samarbeide med grafiske designere og tjenestedesignere.

Kanskje er du også interessert i å lede og fasilitere designprosesser? Det er et stort pluss – vi har et økende behov for designledelse

Hvem er vi?
SpareBank 1-alliansen er Norges nest største finansaktør. Over hele landet oppleves våre produkter og tjenester som viktige bidrag for folk, bedrifter og organisasjoner i hverdagen deres. I SpareBank 1 Forsikring hjelper vi våre kunder, og nær en million LO-medlemmer, å sikre sikre seg, sitt, og sine nærmeste mot det uforutsette.

Designteamet i SpareBank 1 Forsikring består av 11 (snart 17) interaksjonsdesignere, tjenestedesignere og visuelle designere. Sammen med våre kolleger i SpareBank 1 Banksamarbeidet og innleide konsulenter er vi et av de største in-house designmiljøene i Norge.

Vi søker deg som:
Er nysgjerrig og holder deg faglig oppdatert, og naturlig tar en ledende rolle for å sikre brukerfokus i prosjekter. Du har mastergrad i interaksjonsdesign, eller kompetanse på samme nivå. Og minst 3, helst mer enn 5, års erfaring som utøvende designer.

Vi tilbyr
•Det du trenger for å leve: Lønn (så klart), gode pensjons- og forsikringsordninger, lån og kontoer til ansattbetingelser hos SpareBank 1 Østlandet, og en kultur som tar hensyn til at folk har familie og fritidsinteresser.

•Det du trenger for å jobbe: Testlab, workshoplokaler, metode- og verktøyfrihet, Mac, et designsystem å lene seg på, folk å sparre med, foredrag, kurs og konferanser, og mulighet til å forme prosjektet før briefen skrives såvel som å følge det ut døra.

Ved spørsmål kontakt teamleder Alexander Lie på telefon 918 11 979.

Søknadsfrist 31. mai 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *