Senior visuell designer

Senior visuell designer

Hei du!

Vi har hørt så mye bra om deg. Du har design i blodet – et godt øye, vet hva du gjør og setter listen høyt.

Alle sier du er trivelig. At du liker å snakke med folk flest og at du husker på bursdagen til vennene dine. Sånne ting er viktig. Og det liker vi. For du bygger broer og ikke vegger.

Du overrasker oss med kunnskap du vet vi trenger. Ser på deg selv som en skaper. Vi ser hvor opptatt du er av detaljer. Hvordan du bringer kjærlighet og historiefortelling til arbeidet ditt.

Og du vet hvordan det er. Du har jobbet i et konsulentselskap eller oppstartsselskap og er en mester i visuell kommunikasjon i den digitale verden. Er kjent for å bruke sunn fornuft for å få ting på luften. Og så kan du Sketch, Slack, InVision, Zeplin, designsystemer og alt det der.

Følg oss på:
https://www.facebook.com/SpareBank1Design/
https://www.instagram.com/SpareBank1Design/

Søk her, så snakkes vi snart!

Vi vurderer bare søkere som legger ved en portfolio.

Hvem er vi og hvor er vi på vei?
Vi er 11 designere, tjeneste-, interaksjons- og visuelle designere, som skal bli 17. Som jobber med forsikring og pensjon. Og vi samarbeider tett med alle designerne i bank.

Ukentlig har vi:
• Teammøter for å oppdatere hverandre på det som skjer
• Designkritikk for å hjelpe hverandre å bli bedre
• Kreativ time for å tenke nytt og prøve nye ting

Vi er gode sammen. Lykkes når andre rundt oss lykkes, både sammen som designere og med andre.
Vi strekker oss lenger enn forventet når noen trenger oss.

Og vi tar ansvar. For kundene våre, lokalsamfunnet og miljøet. Det vi gjør er meningsfullt.

Vi søker:
Flinke visuelle designere med høyere utdanning innen visuell kommunikasjon og minst 3, helst mer enn 5, års erfaring som visuell designer for digitale løsninger. Som kan begrunne og diskutere designvalg på en lettfattelig måte. Og har eller gjerne vil fordype seg i et område innen visuell kommunikasjon, selv om dette ikke er et krav.

Jobben går ut på å:
Å utforske og utvikle visuelle konsepter og fullstendige prototyper for både nye, innovative produkter og gamle løsninger vi vil forbedre. Du vil skape et helhetlig grafisk uttrykk som bidrar til en god total brukeropplevelse for både kunder og ansatte. Og du vil destillere essensen av profilen vår i digitale løsninger for å følelsesmessig engasjere brukerne våre.

Personlige egenskaper:
Du ønsker å skape endringer og bidrar til at vi stadig forbedrer oss. Har en endeløs nysgjerrighet og tydelig lidenskap for design og følger med på nye trender og kommunikasjonsmuligheter. Du kommuniserer godt på norsk, er lett å samarbeide med og liker å jobbe sammen med andre i tverrfaglige team.

Vi tilbyr
•Det du trenger for å leve: Lønn (så klart), gode pensjons- og forsikringsordninger, lån og kontoer til ansattbetingelser hos SpareBank 1 Østlandet, og en kultur som tar hensyn til at folk har familie og fritidsinteresser.

•Det du trenger for å jobbe: Et stort og trivelig internt designmiljø, testlab, workshoplokaler, metode- og verktøyfrihet, Mac, et designsystem å lene seg på, folk å sparre med, foredrag, kurs og konferanser, og mulighet til å forme prosjektet før briefen skrives såvel som å følge det ut døra.

Ved spørsmål kontakt teamleder Alexander Lie på telefon 918 11 979.

Søknadsfrist 31. mai 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *