Vil du jobbe som teknisk tester i et fremoverlent teknologimiljø?

Vil du jobbe som teknisk tester i et fremoverlent teknologimiljø?

Vi tar ansvar. For kundene våre, lokalsamfunnet og miljøet. Vi jobber for å utvikle tjenester og løsninger som betyr noe for folk flest. Ingen av oss tror at forsikringsbransjen om 10 år vil ligne på bransjen i dag, derfor satser vi høyt på digital innovasjon og på bruk av ny teknologi.

Hvem er vi på jakt etter?
Hvis du har noen års erfaring som utvikler og nå ønsker å bruke erfaringen til å teste løsninger – eller er en erfaren, funksjonell tester som ønsker å teste mer teknisk, er du helt klart en person vi ønsker å komme i kontakt med. Har du også erfaring med smidig metodikk (test og/eller utvikling), er omgjengelig og har både driv og ønske om å sette deg inn i nye ting (forretningsbehov, verktøy, teknologier) – er du i våre øyne en stjernekandidat! Vi har god opplæring i de teknologier og de verktøy vi spesifikt bruker, og oppfølging av alle nyansatte. Arbeidsspråk er norsk, gode norskkunnskaper er derfor en forutsetning.

Uansett, fortell oss hva du brenner for og hvorfor du vil bli en del av vår testavdeling!

Hvordan det er å jobbe hos oss?
Vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Du vil bli en del av en testfaglig avdeling der du vil få 25 kollegaer som jobber dedikert med test og kvalitetssikring. Testavdelingen inngår i et inhouse teknologimiljø med totalt 300 medarbeidere – med en kultur hvor gode ideer løser problemer for kunder, partnere, samfunnet eller oss selv. Dette vil du bidra til i et kryssfunksjonelt team som kan levere på hele verdikjeden. Det vil si at du jobber tett sammen med teamleder, løsningsarkitekt, produkteier, designer, utviklere og andre testere. Høres dette bra ut? Det blir enda bedre!

Hvert team har selv ansvar for sin systemportefølje hvor de bestemmer oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. Vi jobber hele tiden for å forbedre arkitektur, arbeidsprosess og koden vår – og vi er på vei mot kontinuerlige leveranser. Her håper vi at nettopp du skal kunne bidra!

Hva med goder og sånt da?

Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum, og vi kan by på både treningsrom, bedriftsidrettslag og kaffebar. Du får selvfølgelig også konkurransedyktige betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I tillegg tar vi hensyn til at folk har familie- og fritidsinteresser, men det aller beste er at du blir en del over 800 høyt engasjerte og motiverte medarbeidere, som sammen jobber for å feire gode prestasjoner.

Vil du å lære mer om oss og vårt teknologimiljø?
Vi deltar aktivt på de store utviklerkonferansene som JavaZone og NDC. Bli enda bedre kjent med oss ved å sjekke ut foredragene vi har holdt på Smidig-konferansen og JavaZone, og les mer om arbeidsdagen vår på bloggen vår.

Ved spørsmål kontakt leder Paola Fabrizia Matcovich på telefon 913 67 022.

Søknadsfrist 23. september 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *