Vil du jobbe som testutvikler med ansvar for testautomatisering i et fremoverlent teknologimiljø?

Vil du jobbe som testutvikler med ansvar for testautomatisering i et fremoverlent teknologimiljø?

Vi tar ansvar. For kundene våre, lokalsamfunnet og miljøet. Vi jobber for å utvikle tjenester og løsninger som betyr noe for folk flest. Ingen av oss tror at forsikringsbransjen om 10 år vil ligne på bransjen i dag, derfor satser vi høyt på digital innovasjon og på bruk av ny teknologi.

Hvem er vi på jakt etter?
Er du genuint opptatt av kvalitetssikring og har over middels interesse for teknologi, så les videre. Du er selvdrevet og løsningsorientert, er analytisk og strukturert og har evne til å håndtere komplekse problemstillinger. Har du erfaring med testautomatisering, har meninger om hva som fungerer og har lyst til å lede vår innsats på dette området, så tror vi dette kan være en god match. Har du i tillegg erfaring med andre typer teknisk testing (eksempelvis ytelse, sikkerhet osv.), er du ISTQB-sertifisert og kan vise til gode resultater fra din universitets- eller høyskoleutdannelse innen IT, vil dette styrke din søknad. Arbeidsspråk er norsk, gode norskkunnskaper er derfor en forutsetning.

Du vil få ansvar for å lede vår satsing på testautomatisering, for videreutvikling av eksisterende rammeverk, samt etablering av nye rammeverk og valg av verktøy for systemene som ennå ikke har en etablert praksis.

Hvordan det er å jobbe hos oss?
Vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Du vil bli en del av en testfaglig avdeling der du vil få 25 kollegaer som jobber dedikert med test og kvalitetssikring. Testavdelingen inngår i et inhouse teknologimiljø med totalt 300 medarbeidere – med en kultur hvor gode ideer løser problemer for kunder, partnere, samfunnet eller oss selv.

For å få til dette vil du både jobbe strategisk med å forme og gi retning til vår testautomatiseringssatsing, men du vil også selv jobbe med testautomatisering i et tverrfunksjonelt team (sammen med teamleder, produkteier, designer, utviklere og testere). I tillegg til å samhandle med teamet, vil du også ha tett samarbeid med ressursene som jobber med testautomatisering i de andre teamene og vil fungere som fagleder for disse.

Hva med goder og sånt da?
Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum, og vi kan by på både treningsrom, bedriftsidrettslag og kaffebar. Du får selvfølgelig også konkurransedyktige betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I tillegg tar vi hensyn til at folk har familie- og fritidsinteresser, men det aller beste er at du blir en del over 800 høyt engasjerte og motiverte medarbeidere, som sammen jobber for å feire gode prestasjoner.

Vil du å lære mer om oss og vårt teknologimiljø?
Vi deltar aktivt på de store utviklerkonferansene som JavaZone og NDC. Bli enda bedre kjent med oss ved å sjekke ut foredragene vi har holdt på Smidig-konferansen og JavaZone, og les mer om arbeidsdagen vår på bloggen vår.

Ved spørsmål kontakt leder Paola Fabrizia Matcovich på telefon 913 67 022.

Søknadsfrist 23. september 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *