Senior tjenestedesigner

Senior tjenestedesigner

Forsikring er en spennende bransje i stor endring med mye potensiale til å skape bedre kundeopplevelser. Vi leverer tjenester som handler om folks hverdag og som følger dem gjennom hele livet. Dette er tjenester man kanskje aldri får bruk for, men hvis noe først skjer, skal vi være der å hjelpe i en potensielt vanskelig situasjon.

Vi vet at vi fremdeles har mye å lære og sammen med vår nye tjenestedesigner ønsker vi å bli enda flinkere på å skape gode tjenester og opplevelser. Bli med på å forme hvordan vi jobber med tjenestedesign i SpareBank 1 Forsikring. Vi tar ansvar. For kundene våre, lokalsamfunnet og miljøet.

Hva går jobben ut på?
Å planlegge og lede designprosesser fra start til slutt: innhente og analysere innsikt, kartlegge kundereiser, fasilitere workshops, forbedre tjenester og opplevelser, konseptualisere og tjenesteutvikle, prototype og teste, visualisere og formidle. Dette vil du gjøre i samarbeid med andre designere, forretningsfolk og utviklere.

Kanskje er du også interessert i å lede og fasilitere designarbeid på tvers av prosjekter og team? Det er et stort pluss – vi har et økende behov for designledelse, og folk som kan fylle rollen som lead designer.

Hvem er vi?
Vi er 11 fast ansatte og 7 konsulenter med ulik bakgrunn som arbeider innen tjeneste-, interaksjons- og visuell design.

Vi arbeider med ulike spennende prosjekter i forsikringssfæren og har ukentlige samlingspunkter (både internt og med våre konsulenter). Dette inkluderer blant annet felles lunsj, designkritikk, kreativ time og hele designdager en gang i måneden for faglig utvikling.

Går alt etter planen vil vi i 2019 fusjonere med DNB Forsikring. Da blir vi landets tredje største forsikringsselskap med ambisjoner om videre vekst. Dette er utfordrende, spennende og gir store muligheter for designteamet.

Følg designerne i bank og forsikring på Instagram

Vi søker deg som:
Er nysgjerrig og holder deg faglig oppdatert, og naturlig tar en ledende rolle for å sikre helhetlig kundeopplevelse. Du har mastergrad i tjenestedesign, eller kompetanse på samme nivå. Og minst 3, helst mer enn 5, års erfaring som utøvende designer.

Vi tilbyr:

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Fleksibel arbeidstid og en kultur som tar hensyn til familie og fritidsinteresser
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger
  • Mac og mobiltelefon
  • En stor kreativ sone for samhandling
  • Brukertestlab
  • Verktøy- og metodefrihet
  • Høy grad av faglig utvikling (internt, så vel som på kurs og konferanser)
  • Et eget treningsrom, felles gruppetimer og bedriftsidrettslag
  • Lokaler nærme Oslo sentralstasjon med egen kaffebar

Ønsker du å vite mer?

Kontakt Eva Wall på telefon 930 60 310 eller eva.wall@sparebank1.no

 

Søknadsfrist 28. oktober 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *