Senior visuell designer

Senior visuell designer

Hei!

Vi i SpareBank 1 Forsikring er nå på utkikk etter en dyktig visuell designer for å videre styrke vårt in-house miljø.

Vi søker deg med noen år på bena, empati og design i hjertet, den gode historien i hodet og det inkluderende smilet om munnen. Til gjengjeld kan vi tilby en gjeng hyggelige og omtenksomme kolleger som bryr seg om designfaget, kundene våre og ikke minst hverandre!

Vi mener de gode digitale løsningene skapes i fellesskap og arbeider derfor i mindre tverrfaglige team. Dette gir oss en bredde innen bruk av verktøy og metoder. Læring er en viktig del av vår kultur og vi feirer våre feil i lik grad som våre suksesser. Våre viktigste merkevareprinsipper er åpenhet og ærlighet, og vi har derfor et open-souce designsystem som du kan utforske på design.sparebank1.no

Hva går jobben ut på?
Å utforske og utvikle visuelle konsepter og detaljerte skisser for både nye, innovative produkter og løsninger vi vil forbedre. Du vil skape et helhetlig grafisk uttrykk som bidrar til en god total brukeropplevelse for både kunder og ansatte. Og du vil destillere essensen av profilen vår i digitale løsninger for å følelsesmessig engasjere brukerne våre.

Hvem er vi?
Vi er 11 fast ansatte og 7 konsulenter med ulik bakgrunn som arbeider innen tjeneste-, interaksjons- og visuell design.

Vi arbeider med ulike spennende prosjekter i forsikringssfæren og har ukentlige samlingspunkter (både internt og med våre konsulenter). Dette inkluderer blant annet felles lunsj, designkritikk, kreativ time og hele designdager en gang i måneden for faglig utvikling.

Går alt etter planen vil vi i 2019 fusjonere med DNB Forsikring. Da blir vi landets tredje største forsikringsselskap med ambisjoner om videre vekst. Dette er utfordrende, spennende og gir store muligheter for designteamet.

Følg designerne i bank og forsikring på Instagram

Vi søker deg som:
Vi søker deg med høyere utdanning innen visuell kommunikasjon og minst tre, helst mer enn fem, års erfaring innen visuell design for digitale løsninger. Du kan begrunne dine valg på en lettfattelig måte, så vel som ta og gi konstruktiv kritikk. Du bryr deg om mennesker, solid håndverk og har et ønske om å fordype og videreutvikle deg innen visuell design. Vi eksperimenterer kontinuerlig med nye verktøy, men det er en fordel om du har god kjennskap til Sketch, InVision og Zeplin.

Hvis dette høres interessant ut ønsker vi gjerne å høre fra deg! Ingen spørsmål er for små, store eller dumme. Det eneste vi ber om er at du ved søknad legger ved en portfolio av tidligere arbeid.

Vi tilbyr:

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Fleksibel arbeidstid og en kultur som tar hensyn til familie og fritidsinteresser
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger
  • Mac og mobiltelefon
  • En stor kreativ sone for samhandling
  • Brukertestlab
  • Verktøy- og metodefrihet
  • Høy grad av faglig utvikling (internt, så vel som på kurs og konferanser)
  • Et eget treningsrom, felles gruppetimer og bedriftsidrettslag
  • Lokaler nærme Oslo sentralstasjon med egen kaffebar

Ønsker du å vite mer?

Kontakt leder Eva Wall på telefon 930 60 310 eller eva.wall@sparebank1.no, eller lead visuell designer Adrian William Dick på telefon 986 54 611 eller adrian.dick@sparebank1.no

 

Søknadsfrist 28. oktober 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *