Teamleder design

Teamleder design

Er du vår nye leder for design i SpareBank 1 Forsikring?

Designteamet i SpareBank 1 Forsikring er et av landets største og mest etablerte interne designmiljø. Det er en allsidig og kompetent gruppe med interaksjonsdesignere, visuelle designere og tjenestedesignere, som med et hjerte for kunden bruker sin ekspertise til å forbedre våre gamle og nye tjenester.

Vi har for tiden 11 fast ansatte og 7 konsulenter i designteamet, med en god blanding av svært erfarne og nyutdannede. Og vi kommer til å vokse fremover.

Vi har kommet langt med digitalisering, kundeopplevelse, smidighet, design og innovasjon, men dette er noe vi aldri blir helt ferdige med. Går alt etter planen vil vi i 2019 fusjonere med DNB Forsikring. Da blir vi landets tredje største forsikringsselskap med ambisjoner om videre vekst. Dette er utfordrende, spennende og gir store muligheter for designteamet. Vi har allerede landets mest fornøyde forsikringskunder, og ambisjonen er å fortsette med det.

Teamet inngår i avdelingen Forretningsløsninger sammen med funksjonelle arkitekter, forretningsarkitekter og systemeiere. Alle med et funksjonelt ansvar for våre digitaliserte kunde- og forretningsprosesser. Vi er bindeleddet mellom forretning og IT og jobber i tverrfaglige team med felles ansvar for å lage gode kunde- og brukeropplevelser som skaper verdi for selskapet.

Følg designerne i bank og forsikring på Instagram

Hva går jobben ut på?
Designteamet har ansvar for over en million kunders opplevelse av selskapet gjennom våre digitale flater. Som leder skal du få hele organisasjonen til å forstå viktigheten av design, du skal legge til rette for at designerne hele tiden kan levere sitt beste og du skal videreutvikle et allerede sterkt og mangfoldig designteam.

Bør jeg søke?
Vi ser etter deg som er strukturert, proaktiv, har ledererfaring, er flink med folk, og har en god forståelse for digitalt og brukersentrert design. Du kjenner interaksjon-, tjeneste- og visuelt designfagene godt, og det er en fordel hvis du har tidligere erfaring som praktiserende designer.

Du er god til å formidle, vektlegger god forretningsforståelse, er flink til å bygge relasjoner, er ambisiøs på vegne av designmiljøet og du har lært at det krever hardt arbeid å realisere en designvisjon.

Stillingen passer bra for deg som i dag leder designere i et digitalbyrå og drømmer om hva dere kunne fått til hvis bare kundene inviterte dere inn litt tidligere i løypa, og som er opptatt av hvordan det som designes faktisk fungerer i møtet med sluttbrukerne.

Stillingen passer også bra for deg som i dag jobber med faglig ledelse innen design for digitale flater, har blitt mer opptatt av rammene for godt designarbeid enn av designarbeidet i seg selv, og er klar for å ta skrittet fullt ut fra å være designer til å bli en god leder.

Vi tilbyr:

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Fleksibel arbeidstid og en kultur som tar hensyn til familie og fritidsinteresser
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger
  • Mac og mobiltelefon
  • En stor kreativ sone for samhandling
  • Brukertestlab
  • Verktøy- og metodefrihet
  • Høy grad av faglig utvikling (internt, så vel som på kurs og konferanser)
  • Et eget treningsrom, felles gruppetimer og bedriftsidrettslag
  • Lokaler nærme Oslo sentralstasjon med egen kaffebar

Ønsker du å vite mer?

Kontakt Eva Wall på telefon 930 60 310 eller eva.wall@sparebank1.no

 

Søknadsfrist 28. oktober 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *