Funksjonell arkitekt

Funksjonell arkitekt

I SpareBank 1 Forsikring må vi tenke nytt for å skape morgendagens opplevelser. Bransjen vår er fremdeles i startgropen digitalt og nye, innovative selskaper vil utfordre oss. I dag skjer utvikling av nye løsninger og tjenester raskere enn tidligere, og kravene endres fortløpende. Du vil få muligheten til å stille krav til nye og eksisterende prosesser og teknologier for å skape, forbedre, effektivisere og automatisere funksjonalitet folk opplever er bra for dem.

Vår ambisjon er å levere unike kundeopplevelser. Vi skal være de beste til å se hver enkelt kunde og handle basert på hva vi vet er viktig for dem. For å få til dette, må vi samarbeide på tvers av fagmiljøer, løsninger og systemer. Målet er å skape gode og attraktive løsninger som dekker behovene til kundene og selskapet.

Vi søker etter en dyktig og drivende person som har solid erfaring som prosessleder.
Du er vant til å jobbe med komplekse løsninger og i store prosjekter/team. Du liker utfordringer, tar gjerne ansvar og deler gjerne dine erfaringer med andre. Du kommer inn i et aktivt fagmiljø som du vil bidra til å gjøre enda bedre. Du vil blant annet jobbe tett sammen med designere og forretningsarkitekter. Vi er opptatt av å skape gode relasjoner og være gode støttespillere for hverandre.

Du bruker strukturerte metoder for å identifiserer behov og krav, som du omsetter til helhetlige digitale løsninger med høy verdi for kunder og ansatte. Du har flere års erfaring med prosessledelse og smidig utvikling, og er trygg på deg selv, engasjert og nysgjerrig. Det er nødvendig at du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk.

Vi tilbyr:
• Konkurransedyktige betingelser
• Godt arbeidsmiljø med stor takhøyde
• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
• Moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum med tilgang til treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag
• Gode pensjons- og forsikringsordninger

Ved spørsmål kontakt teamleder Gunn Øverjordet på telefon 948 86 500.

Søknadsfrist 3. juni 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *