Vi søker fullstack utvikler til et av våre kryssfunksjonelle leveranseteam

Vi søker fullstack utvikler til et av våre kryssfunksjonelle leveranseteam

Er du over middels interessert i teknologi og har god forretningsforståelse – les videre. Du er selvdrevet og løsningsorientert, og har evne til å håndtere komplekse problemstillinger. Det er i samarbeid med andre mennesker du skaper de beste resultatene og for deg er det meningsfylt å involvere og bygge gjensidig forståelse. Om du mener bruk av ny teknologi bidrar til å lage bedre løsninger, tror vi dette kan være en god match.

Hos oss vil du oppleve en kultur hvor gode ideer som løser et problem for våre kunder, partnere, samfunnet eller oss selv dyrkes som vår sterkeste ressurs. Du vil jobbe i et kryssfunksjonelt team (teamleder, produkteier, designer, utviklere og testere) som brenner for å lage de beste løsningene for kunder og rådgivere. Hvert team har selv ansvar for sin systemportefølje hvor de bestemmer oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. Vi jobber med kontinuerlig forbedring av både arkitektur, arbeidsprosess og koden vår. Hos oss får du også tilgang til de verktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse.

Vi ønsker at du skal kunne utgjøre en forskjell!
Vi er såpass modige at vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Du vil få drøye 770 kollegaer og bli del av et større innomhus teknologimiljø. Vi har flere forskjellige faggrupper og fagforum og arrangerer jevnlige hackathons. De aller fleste av oss synes det er utrolig gøy å gå på jobb hver dag. Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum med kaffebar, treningsrom og en skikkelig allright kantine. Som hovedsponsor av skilandslaget feirer vi gode prestasjoner enten de er utført av skilandslaget eller oss selv.

Har du noen års erfaring som fullstack utvikler med god kjennskap til Java og moderne JavaScript-rammeverk er du helt klart en person vi ønsker å komme i kontakt med. Har du i tillegg erfaring med CSS (less/sass), SOAP og REST, Git, webpack, Jetty, React, NodeJS og typescript vil dette styrke din søknad.

Nå når du har bestemt deg for å søke, fortell oss hvorfor du er en aktuell fullstack utvikler til et av våre kryssfunksjonelle leveranseteam. La oss få vite hva du brenner for og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. Og forresten – om du vil bli enda bedre kjent med oss og måten vi jobber på sjekk ut foredragene vi har holdt på JavaZone og Smidig-konferansen og bloggen vår.

Ved spørsmål kontakt utviklingsleder Ida Hveding Huse på telefon 922 31 176.

Søknadsfrist 13. juni 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *