Frontend utvikler til kryssfunksjonelt team i SpareBank 1

Frontend utvikler til kryssfunksjonelt team i SpareBank 1

Å jobbe i en bank er mye mer enn å telle kroner og øre. Her hos oss er vi faktisk opptatt av helt andre ting. Ikke misforstå, penger er viktig, men for oss er menneskene som jobber her mye viktigere. Vi tror at den sterkeste konkurransekraften vår kommer fra menneskene som jobber her. Hos oss vil du bli en del av et kryssfunksjonelt team bestående av utviklere, designere, testere og representanter fra forretningssiden. Teamene har tydelig ansvar, kombinert med frihet og tillit. De påvirker valg av løsning, teknologi og arbeidsmåte. Det er viktig, fordi vi leverer løsninger som berører livene til mange mennesker.

SpareBank 1 har en tjenesteorientert arkitektur, med serverside API-er laget i Java. Klientsiden er bygd opp av komponenter fra vårt felles frontend-rammeverk, sydd sammen med React, bygd med Webpack og kjøres på Docker/OpenShift. Det jobbes kontinuerlig med forbedring av arkitektur, arbeidsprosess og koden vår. Vi holder fokus på kodekvalitet, automatiske tester på flere nivåer, og en releaseprosess som er laget for å gjøre oss mest mulig effektive. Vi er stolte av våre løsninger, og strever stadig etter å være ledende innen fag, teknologi og plattform. Derfor er kompetansedeling og individuell faglig utvikling viktig for oss.

Vi søker nå en energisk og dyktig frontend-utvikler som brenner for kortreist, vedlikeholdbar kode, og gode kundeopplevelser.

Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av webapplikasjoner og gode brukergrensesnitt. Du holder deg oppdatert på moderne webutvikling, og er stødig i JavaScript, CSS og HTML. Du er opptatt av å skrive kode av høy kvalitet, vet hvordan du modulariserer CSS, og kan skrive semantisk riktig HTML. Du vet hva som skal til for å lage elegante løsninger som skalerer bra på tvers av mange enheter. Kanskje du har en Github konto med kode du ønsker å dele med verden? Da vil du i så fall møte mange likesinnede her.

Våre foredrag på JavaZone og Smidigkonferansen forteller om reisen vi er på, og hva vi tror på. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber.

Om du er nysgjerrig på noe av det vi jobber med kan du ta en titt på vårt designsystem og frontend-rammeverk som er fritt tilgjengelig på Github.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

 

Ved spørsmål kontakt teamleder Marthe Slaatsveen på telefon 982 94 874, eller e-post: marthe.slaatsveen@sparebank1.no

Søknadsfrist åpen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *