Vil du jobbe som fullstack utvikler i et fremoverlent teknologimiljø?

Vil du jobbe som fullstack utvikler i et fremoverlent teknologimiljø?

Vi tar ansvar. For kundene våre, lokalsamfunnet og miljøet. Vi jobber for å utvikle tjenester og løsninger som betyr noe for folk flest. Ingen av oss tror at forsikringsbransjen om 10 år vil ligne på bransjen i dag, derfor satser vi høyt på digital innovasjon og på bruk av ny teknologi.

Vi tør å påstå at vi har noe helt spesielt – nemlig et inhouse teknologimiljø på ca. 300 medarbeidere. Vi har stor påvirkningskraft, gjennom å for eksempel ta tak i en idé eller en teknologi og bruke en hel dag på å utforske dette. Høres dette ut som noe for deg?

Hvem er vi på jakt etter?
Hvis du har noen års erfaring som fullstack utvikler, med kunnskap innen .NET, C# og MS-SQL er du helt klart en person vi ønsker å komme i kontakt med. Har du også erfaring med moderne frontend rammeverk og smidig utvikling, er du i våre øyne en stjernekandidat! Men har du ikke denne erfaringen og brenner for å jobbe innen dette området – ikke fortvil. Vi har god opplæring og oppfølging av alle nyansatte.

Uansett, fortell oss hva du brenner for og hvorfor du vil bli en del av vårt inhouse teknologimiljø!

Hvordan det er å jobbe hos oss?
Vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Du vil bli en del av en kultur hvor gode ideer løser problemer for kunder, partnere, samfunnet eller oss selv. Dette vil du gjøre i et kryssfunksjonelt team som kan levere på hele verdikjeden. Det vil si at du jobber tett sammen med teamleder, løsningsarkitekt, produkteier, designer, utviklere og testere. Høres dette bra ut? Det blir enda bedre!

Hvert team har selv ansvar for sin systemportefølje hvor de bestemmer oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. Vi jobber hele tiden for å forbedre arkitektur, arbeidsprosess og koden vår – og vi er på vei mot kontinuerlige leveranser. Her håper vi at nettopp du skal kunne bidra!

Hva med goder og sånt da?
Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum, og vi kan by på både kaffebar, treningsrom og en skikkelig allright kantine. Du får selvfølgelig også konkurransedyktige betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I tillegg tar vi hensyn til at folk har familie- og fritidsinteresser, men det aller beste er at du blir en del av 770 høyt engasjerte og motiverte medarbeidere, som sammen jobber for å feire gode prestasjoner.

Vil du å lære mer om oss og vårt teknologimiljø?
Vi deltar aktivt på de store utviklerkonferansene som JavaZone og NDC. Bli enda bedre kjent med oss ved å sjekke ut foredragene vi har holdt på Smidig-konferansen og JavaZone, og les mer om arbeidsdagen vår på bloggen vår.

PS: Søknader blir behandlet fortløpende.

Ved spørsmål kontakt teamleder Anna Malin Lundvik på telefon 464 05 754.

Søknadsfrist 19. august 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *