Er du en analytisk, systematisk og nytenkende salgsutvikler?

Er du en analytisk, systematisk og nytenkende salgsutvikler?

Da bør du lese videre!

Vi i SpareBank 1 Forsikring har satt oss svært ambisiøse mål innenfor vekst i privatmarkedet, og for å videreutvikle de gode resultatene trenger vi hjelp fra deg! Den digitale utviklingen i finansnæringen gjør arbeidet med salg og salgsutvikling svært spennende, og det stilles krav til en forståelse for at vi nå driver salg gjennom flere kanaler enn det vi har gjort tidligere. Kanalsamspillet blir særdeles viktig i en tid hvor digitaliseringen i finansbransjen skyter fart. I samarbeid med bankene vil du ta del i denne transformasjonen, og bidra til å realisere våre mål om vekst i privatmarkedet.

Hva skal du gjøre?
Du vil jobbe tett med bankenes salgsledere, CRM-miljøer og mottaksapparat, og du er sentral i salgsoppfølging i alle bankenes salgskanaler. Du vil lære å kjenne mål og resultater på forsikringsområdet i den enkelte bank, bistå med salgstrening og faglig oppdatering, i tillegg til initiering av analysebaserte tiltak og aktiviteter. Du vil få stort ansvar ved å lede implementering av leveranser i samarbeid med utrullingsansvarlig og konseptutviklere.

Du vil være sentral i idégenerering for nye og eksisterende verktøy, gjennom blant annet utvikling av podkaster og webinarer. Høres det fortsatt spennende ut? Det blir enda bedre!

Hvordan er det å jobbe som salgsutvikler hos oss?
Internt i SpareBank 1 Forsikring vil du jobbe i tverrfaglige og kompetente team, med forbedring av prosesser, utrulling av nye konsepter og utvikling av verktøy som støtter salgsprosessene. Du vil etablere en bred kontaktflate i SpareBank 1 bankene, og sammen med dem vil du planlegge og gjennomføre aktiviteter og tiltak som understøtter felles mål. Arbeidsmiljøet hos oss er sterkt preget av nysgjerrighet og innovasjon, så hvis du liker å utfordre det etablerte er det deg vi ønsker en prat med.

Kvalifikasjoner:
• Høyere utdannelse på masternivå innen område økonomi/markedsføring
• Minimum 3 års erfaring med salgsledelse
• Erfaring med salgsledelse innen flere ulike kanaler
• God forretningsforståelse, med både analytisk og strategiske evner
• Erfaring fra en bransje som har gjennomgått eller som gjennomgår en digital transformasjon

Egenskaper:

• Planmessig, systematisk og strukturert
• Analytisk
• Nysgjerrig
• Nytenkende
• Utadvendt og handlekraftig relasjonsbygger
• Gode samarbeidsegenskaper

Hva kan vi tilby?
Foruten de varierte og spennende arbeidsoppgavene du vil få, vil du jobbe i et selskap som setter kunden først i enhver situasjon, og som har digitalisering og innovasjon høyt på agendaen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser (med gode pensjons- og forsikringsordninger), arbeidsplass midt i Oslo sentrum, kaffebar, treningsmuligheter på jobb, sosiale aktiviteter, mm.

Ved spørsmål kontakt leder Hilde Baalsrud Osen på telefon 915 44 950.

Søknadsfrist 3. juli 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *