Vil du være med å skape unike kundeopplevelser?

Vil du være med å skape unike kundeopplevelser?

Vi søker en funksjonell arkitekt til vårt team!

I SpareBank 1 Forsikring må vi tenke nytt for å skape morgendagens opplevelser. Bransjen vår er fremdeles i startgropen digitalt og nye, innovative selskaper vil utfordre oss. I dag skjer utvikling av nye løsninger og tjenester raskere enn tidligere, og kravene endres fortløpende. Du vil få muligheten til å stille krav til nye og eksisterende prosesser og teknologier for å skape, forbedre, effektivisere og automatisere funksjonalitet folk opplever er bra for dem.

Hvem ser vi etter?
Vi søker etter deg som er dyktig og drivende, og som har solid erfaring som prosessleder. Du er vant til å jobbe med komplekse løsninger og i store prosjekter/team. Du liker utfordringer, tar ansvar og deler gjerne dine erfaringer med andre. Du ønsker å være med å styrke og videreutvikle vårt funksjonelle fagmiljø. Vi er opptatt av å skape gode relasjoner og være gode støttespillere for hverandre.

Du bruker strukturerte metoder for å identifisere behov og krav, som du omsetter til helhetlige digitale løsninger som gir høy verdi for brukerne. Du har flere års erfaring med smidig utvikling, og er engasjert, nysgjerrig og trygg på deg selv. Du kan utrykke deg godt både på norsk og engelsk.

Høres dette ut som deg? Les videre!

Dette vil du møte hos oss
I avdelingen «Forretningsløsninger» er vi fire fagteam som jobber med funksjonelt med digitale løsninger; funksjonelle arkitekter, systemeiere for fagsystemer, forretningsarkitekter og designere. Vår ambisjon er å levere gode og attraktive løsninger som gir unike kundeopplevelser med høy kunde- og forretningsverdi. Vi skal være de beste til å se hver enkelt kunde og handle basert på det som er viktig for kunden. For å få til dette, må vi samarbeide på tvers av fagmiljøer, løsninger og systemer i selskapet. Vi jobber i team eller prosjekter som er tverrfaglige, med deltakere fra mange fagmiljøer selskapet. Du vil få selvstendige og krevende utfordringer i team/prosjekt som skal leve over lang tid.

Dette håper vi du kan bidra med
Vi ønsker at du skal styrke oss faglig på metoder, prosesser og håndtering av komplekse funksjonelle utfordringer. Vi ønsker at du skal bidra til god samhandling både i det teamet/prosjektet du jobber i til daglig og med andre fagmiljøer i selskapet. Vi ønsker også at du vil bidra til å utvikle andre faglig ved bl.a. å dele erfaringer og coache.

Dette kan vi tilby deg
• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap med store ambisjoner
• Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
• Godt arbeidsmiljø med stor takhøyde
• Moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum med tilgang til treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag
• Konkurransedyktige betingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger

 

Ved spørsmål om stillingen kontakt teamleder Gunn Øverjordet på telefon 948 86 500.

Søknadsfrist 19. august

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *