Vil du sette studiene i praksis og jobbe i et av Norges fremste teknologimiljø neste sommer?

Vil du sette studiene i praksis og jobbe i et av Norges fremste teknologimiljø neste sommer?

Er du klar for en spennende og fremtidsrettet sommerjobb? Frister det å jobbe i team med andre studenter og ansatte i SpareBank 1? Har du lyst på en lærerik erfaring i et innovativt miljø, hvor DU har mulighet til å være med å påvirke og skape nye løsninger for fremtidens bank- og forsikringsselskap?

I SpareBank 1 brenner vi for god og smart kode, og hos oss bidrar stadig bruk av ny teknologi til bedre løsninger for våre kunder. Vi er opptatt av å tilby gode produkter og brukeropplevelser som hjelper folk og bedrifter i deres hverdag. Sammen har vi laget Norges mest brukte mobilbank, Nordens første klokkebank, vi var først ute med helautomatisk helsevurdering og vi ligger langt fremme innenfor smarte forsikringer.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker å sette studiene ut i praksis og oppleve hvordan det er å jobbe i et av Norges fremste teknologimiljøer. Du studerer datateknikk, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller tilsvarende på 3. eller 4. året. Vi ser etter deg som tar initiativ, er løsningsorientert og dedikert til arbeidet ditt. Du brenner for et fagområde og trigges av muligheten til å bli kjent med bank- og forsikringsbransjen på en ny måte.

Hva tilbyr vi?

Vi har flere spennende muligheter i SpareBank 1, avhengig av hvor i landet du ønsker å søke. Vi kan tilby internship i Stavanger, Trondheim og Oslo. Gå inn på lenkene nedenfor for å lese mer om de ulike stillingene.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp DEG!

Ønsker du å jobbe i STAVANGER, søk her:

 

Ønsker du å jobbe i TRONDHEIM, søk her:

 

Ønsker du å jobbe i OSLO, søk her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *