Lidenskapelige techleads og seniorutviklere søkes

Lidenskapelige techleads og seniorutviklere søkes

Vil du være med å lage selvbetjeningsløsninger for en av Norges største mobil- og nettbanker? Vi i Digitalbankutvikling ser etter techleads og seniorutviklere for å styrke oss for fremtiden. Som ansatt hos oss er du med på å lage løsninger som brukes av over en million kunder, og ideene og koden din vil kjøres på alt fra tradisjonelle plattformer som nettleser og mobiltelefoner til smartklokker og neste generasjons klienter. Blant annet jobber vi med å styrke oss på maskinlæring og hvordan dette kan benyttes for å skape enda bedre brukeropplevelse for våre kunder.

Vi ser etter deg som har lyst til å ta det neste steget i karrieren din, som har lyst til å ta på deg mer ansvar og å bli med på vårt lag av arkitekter, techleads og erfarne utviklere. Du er en som brenner for det du jobber med, og som ser på utvikling som et håndverk. Du har kanskje en aktiv Github konto, synes Meetups er en god måte å dele kunnskap på, og tenker at Open Source og Linux er veien å gå.

Hos oss vil du bli en del av et kryssfunksjonelt team bestående av både ansatte og konsulenter. Teamene har høy grad av selvstendighet og har stor takhøyde som lar deg være med på å påvirke valg av både teknologier og arbeidsmåte. Vi jobber med kontinuerlig forbedring av både arkitektur, arbeidsprosess og koden vår. Det er fokus på kodekvalitet via pullrequests, automatiske tester på flere nivå, og en releaseprosess som er laget for å gjøre oss mest mulig effektive.

SpareBank 1 jobber hardt for å være en attraktiv og god arbeidsgiver. Som ansatt hos oss vil du komme inn i et spennende miljø med gode muligheter for å utvikle deg videre. Vi tar godt vare på våre ansatte og tilbyr både interne faggrupper og eksterne kurs.

Våre foredrag på JavaZone og Smidigkonferansen forteller om reisen vi er på, og hva vi tror på.

Arbeidsoppgaver
•Være en pådriver og ansvarsperson for det tekniske arbeidet på sitt teamet
•Bidra i alle faser av utviklingsprosessen, fra idè til realisering
•Feil- og problemanalyse
•Delta i avdelingens øvrige arbeid

Kvalifikasjoner
•Erfaring med å utvikle Java applikasjoner med bruk av IoC container
•Erfaring med å utvikle rike grensesnitt med JavaScript, React/Redux, andre JavaScript MV* rammeverk, CSS og HTML5
•Erfaring med Docker, Linux og Bash
•Erfaring med virksomhetskristiske systemer
•Stort pluss med interesse for maskinlæring og store datamengder.
•Høyere utdanning på universitets- eller høgskolenivå
•Arbeidsspråket er norsk, gode norskkunnskaper er derfor en forutsetning

Personlige egenskaper
•Nysgjerrig, kreativ og disiplinert
•Flink til å ta ansvar
•Selvdrevet og løsningsorientert
•Samarbeider godt med andre
•Liker å lære nye ting
•God til å kommunisere – både skriftlig og muntlig

Ønsker du å vite mer?

Kontakt:

Lars Kirkhus på telefon 484 91 978 eller lars.kirkhus@sparebank1.no

 

Søknadsfrist 1. februar 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *