Senior interaksjonsdesigner

Senior interaksjonsdesigner

Hjerte for brukeren, hode for kompleksitet?

Det tok månedsvis, forteller Stine, samtidig som jeg bearbeidet sorgen, og gikk på jobb hver dag. Flere måneder å rydde opp i alle kontoene, abonnementene, forsikringene og pensjonsordningene hans. Ingen av websidene ga meg noen god oversikt. Alle jeg ringte til sendte meg videre.

Videoen stopper der. I møterommet er saksbehandlere, designere, IT-folk, produkteiere. Hva kan vi gjøre, spør en, for å gi Stine, og alle i samme situasjon som henne, en bedre opplevelse?

Kan du hjelpe oss å stille og svare på slike spørsmål? Ønsker du å bruke din kompetanse som designer til å bidra til at folk opplever trygghet – både i det daglige, og i vanskelige livssituasjoner?

Ingen av oss tror forsikringsbransjen om ti år vil ligne på bransjen i dag. Vi treffes av nye teknologier, som Internet of Things og deep learning, og de nye forretningsmodellene disse åpner for. Vi satser på digital innovasjon og på å forbedre både gamle og nye tjenester, med ambisjon om å fortsatt ha landets mest fornøyde kunder. Det er en utfordrende reise, og til den trenger vi flere erfarne interaksjonsdesignere.

Hvem er du?
Som senior interaksjonsdesigner hos oss er du en som virkelig kan faget: Du kan planlegge og lede designprosesser fra start til slutt. Du er dreven på å gjennomføre intervjuer og brukertester, konseptualisere og detaljere løsningsforslag, lage prototyper, beskrive brukerscenarier, gjennomføre workshoper og formidle arbeidet ditt. Du trives med å samarbeide med grafiske designere og tjenestedesignere, så vel som andre fagdisipliner. Vi eksperimenterer kontinuerlig med nye verktøy, men det er en fordel om du har god kjennskap til Sketch og InVision.

Kanskje er du også interessert i å lede og fasilitere designarbeid på tvers av prosjekter og team? Vi har et økende behov for designledelse, og folk som kan fylle rollen som lead designer.

Hvem er vi?
Vi er 11 fast ansatte og 7 konsulenter med ulik bakgrunn som arbeider innen tjeneste-, interaksjons- og visuell design.

Vi arbeider med ulike spennende prosjekter i forsikringssfæren og har ukentlige samlingspunkter (både internt og med våre konsulenter). Dette inkluderer blant annet felles lunsj, designkritikk, kreativ time og hele designdager en gang i måneden for faglig utvikling.

Går alt etter planen vil vi i 2019 fusjonere med DNB Forsikring. Da blir vi landets tredje største forsikringsselskap med ambisjoner om videre vekst. Dette er utfordrende, spennende og gir store muligheter for designteamet.

Følg designerne i bank og forsikring på Instagram

Vi søker deg som:
Er nysgjerrig og holder deg faglig oppdatert, og naturlig tar en ledende rolle for å sikre brukerfokus i prosjekter. Du har mastergrad i interaksjonsdesign, eller kompetanse på samme nivå. Og minst 3, helst mer enn 5, års erfaring som utøvende designer.

Vi tilbyr:

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Fleksibel arbeidstid og en kultur som tar hensyn til familie og fritidsinteresser
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger
  • Mac og mobiltelefon
  • En stor kreativ sone for samhandling
  • Brukertestlab
  • Verktøy- og metodefrihet
  • Høy grad av faglig utvikling (internt, så vel som på kurs og konferanser)
  • Et eget treningsrom, felles gruppetimer og bedriftsidrettslag
  • Lokaler nærme Oslo sentralstasjon med egen kaffebar

Ønsker du å vite mer?

Kontakt leder Eva Wall på telefon 930 60 310 eller eva.wall@sparebank1.no, eller senior interaksjonsdesigner Eirik Fatland på telefon 984 46 062 eller eirik.fatland@sparebank1.no

 

Søknadsfrist 28. oktober 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *