Vi søker en teknisk tester som også ønsker å utvikle!

Vi søker en teknisk tester som også ønsker å utvikle!

Er du en teknisk arkitekt/tech lead som fortsatt ønsker å være hands-on programmerer – les videre. Du har evne til å løfte blikket for å se helheter og sammenhenger på overordnet nivå. Du er selvdrevet og løsningsorientert, og liker å håndtere komplekse problemstillinger. Det er i samarbeid med andre mennesker du skaper de beste resultatene, og for deg er det meningsfylt å involvere og bygge gjensidig forståelse. Om du brenner for programmering og mener bruk av ny teknologi bidrar til å lage bedre løsninger, tror vi dette kan være en god match.

Hos oss vil du oppleve en kultur hvor gode ideer som løser et problem for våre kunder, partnere, samfunnet eller oss selv dyrkes som vår sterkeste ressurs. Du vil jobbe i et kryssfunksjonelt team (teamleder, produkteier, designer, utviklere og testere) som kan levere på hele verdikjeden. Hvert team har selv ansvar for sin systemportefølje hvor de bestemmer oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. Vi jobber med kontinuerlig forbedring av både arkitektur, arbeidsprosess og koden vår. Hos oss får du også tilgang til de verktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse.

Vi ønsker at du skal kunne gjøre en forskjell!
Vi er såpass modige at vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Du vil få ca. 800 kollegaer og de aller fleste av oss synes det er utrolig gøy å gå på jobb hver dag. Hos oss kommer alltid kunden først og da mener vi først! Du vil få arbeidsplass midt i Oslo sentrum med kaffebar, treningsrom og en skikkelig allright kantine. Som hovedsponsor av skilandslaget feirer vi gode prestasjoner enten de er utført av skilandslaget eller oss selv.

Har du flere års erfaring som fullstack utvikler med god kjennskap til Java/Java Servlet/JSP, moderne JavaScript-rammeverk, relasjonsdatabaser og softwarecontainers er du helt klart en person vi ønsker å komme i kontakt med. Har du i tillegg erfaring som teknisk arkitekt/tech lead, vil dette styrke din søknad.

Nå når du har bestemt deg for å søke, fortell oss hvorfor du er en aktuell teknisk arkitekt til et av våre kryssfunksjonelle leveranseteam. La oss få vite hva du brenner for og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. Og forresten – om du vil bli enda bedre kjent med oss og måten vi jobber på, sjekk ut foredragene vi har holdt på Javazone og Smidig-konferansen og bloggen vår.

Ønsker du å vite mer?

Kontakt utviklingsleder Ida Huse på telefon 922 31 176 eller ida.huse@sparebank1.no

 

Søknadsfrist 18. november 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *