Vi søker utviklere til et av Norges største innomhus teknologimiljø!

Vi søker utviklere til et av Norges største innomhus teknologimiljø!

 

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe som tech lead, integrasjonsutvikler eller fullstack utvikler, og som brenner for god og smart kode og ønsker å bidra i et sterkt kompetansemiljø hvor:

 • vi elsker Java og JavaScript
 • det vi lager er en viktig del av folks hverdag
 • bruk av ny teknologi bidrar til stadig bedre løsninger for våre kunder og rådgivere

Vi er såpass modige at vi tør å påstå at vi er Norges mest fremoverlente og innovative forsikringsselskap. Vi har kommet langt med kundeopplevelse, smidighet, design og digitalisering, men dette er noe vi aldri blir helt ferdige med. Går alt etter planen vil vi i 2019 fusjonere med DNB Forsikring. Da blir vi landets tredje største forsikringsselskap med ambisjoner om videre vekst. Dette er utfordrende, spennende og vil gi oss store muligheter. Vi har allerede landets mest fornøyde forsikringskunder, og ambisjonen er å fortsette med det.

Som utvikler hos oss vil du bli del av et stort innomhus teknologimiljø hvor du vil jobbe i et kryssfunksjonelt leveranseteam (teamleder, produkteier, designer, utviklere og testere) som brenner for å lage de beste løsningene for våre kunder og rådgivere. Hvert team har selv ansvar for sin systemportefølje hvor de bestemmer oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. Vi jobber med kontinuerlig forbedring av både arkitektur, arbeidsprosess og koden vår. Vi har kommet langt med kontinuerlig deploy, og de fleste leveranseteamene prodsetter selv flere ganger i uken.

Kompetansedeling står sterkt hos oss. Vi har flere forskjellige faggrupper og fagforum og arrangerer jevnlige hackathons, fixIT-days og deledager. Hos oss får du også tilgang til de verktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse.

For å få et bedre innblikk i hvordan vi jobber, anbefaler vi at du tar en tur innom bloggen vår, og sjekker ut noen av våre presentasjoner på JavaZone. Du kan også sjekke ut vårt open source designsystem på GitHub.

Vi ser etter deg som har erfaring med:

 • Utvikling av Java-applikasjoner
 • Standarder og rammeverk som REST, JSON og Spring
 • OpenShift/Docker
 • Testrammeverk
 • Smidig utvikling
 • Jira/Confluence/BitBucket

I tillegg bør du ha:

 • Høyere utdanning på universitets- eller høgskolenivå
 • Gode norskkunnskaper (arbeidsspråket vårt er norsk, derfor er dette en forutsetning)

Har du spørsmål om stillingene, kontakt utviklingsleder Ida Huse på telefon 922 31 176 eller ida.huse@sparebank1.no

Søknadsfrist 9. desember

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *