Fullstack utvikler til et av Norges største utviklingsmiljøer

Fullstack utvikler til et av Norges største utviklingsmiljøer

Kreativ problemløser? Lyst til å jobbe i team på tvers av fagdisipliner? Med mulighet til å fordype deg faglig?

Vi ønsker å gi privatpersoner og bedrifter gode finansieringsløsninger. Derfor fokuserer vi mye på å forstå kundenes problemer og behov, prøve ut hypoteser, utvikle MVPer og bruker Lean start-up metodikk.

Hos oss vil du bli del av et kryssfunksjonelt team med trivelige, dyktige og engasjerte kollegaer. Vi har i tillegg en balansert kjønnsfordeling og god blanding av erfaring. Teamene har tydelig ansvar, kombinert med frihet og tillit, og du får være med å påvirke valg av løsning, teknologi og arbeidsmåte.

Vi er nysgjerrige på ny teknologi og hos oss er faglig individuell utvikling meget viktig. Ønsker du å utvide din horisont ved å lære mer om for eksempel maskinlæring eller funksjonell programmering finnes det gode muligheter for det hos oss. Du får jobbe med containerbasert teknologi som Docker og Openshift i et Linuxbasert utviklingsmiljø.

Alle som jobber hos oss har mulighet til å påvirke sin egen arbeidshverdag. Vi har mange fagfora, felles demoer og flere hackathons hvert år. Videre tester vi ut et prøveprosjekt med en fast dag i uken hvor alle utviklere kan drive faglig utvikling.

For å nå våre mål ser vi etter gode utviklere. Vi ser etter deg som er engasjert, faglig dyktig, nysgjerrig og opptatt av kvalitet. Med et ønske om å skape gode løsninger for både privatpersoner og bedrifter. Trives du også med å jobbe i team og er opptatt av raske tilbakemeldingssykluser så er det også et pluss. Nysgjerrig på å vite mer? Ta en telefon til Marit for en uformell prat.

Våre foredrag på JavaZone og Smidigkonferansen forteller om reisen vi er på, og hvordan vi er organisert. I vår blogg kan du lese mer om hvordan vi jobber.

Arbeidsoppgaver

 • Videreutvikle løsninger som brukes av en million mennesker hver eneste dag
 • Bidra i alle faser av utviklingsprosessen, fra idé til produksjon
 • Bidra til kontinuerlig forbedring av arkitektur, arbeidsprosess og kode
 • Delta i avdelingens øvrige arbeid

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med Java og Kotlin eller lignende språk
 • Erfaring med å utvikle rike grensesnitt med JavaScript, React/Redux eller andre rammeverk
 • Evne og interesse til å lære nye utviklingsspråk
 • Glad i å jobbe på Linux-plattformen, eller lyst til å lære?
 • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå
 • God norskspråklig kompetanse

Personlige egenskaper

 • Selvdrevet og løsningsorientert
 • Liker å lære nye ting og dele kompetanse
 • Liker å tenke nytt rundt problemstillinger
 • Samarbeider og kommuniserer godt med andre

Vi tilbyr

 • Trivelige kollegaer i et topp arbeids- og kompetansemiljø, og et av Norges største utviklingsmiljøer
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver på strategisk viktige satsningsområder
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi tester nå ut fagdag en gang i uken for alle utviklere.
 • Familievennlig arbeidstid med fleksibilitet i hverdagen og sommertid
 • Moderne lokaler sentralt i Oslo
 • Kaffebar, treningsrom, diverse idrettslag og sosiale aktiviteter
 • Gode pensjons-, bank- og forsikringsordninger

Om oss

SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er eid av 14 selvstendige SpareBank 1-banker og er et innovasjons- og utviklingsselskap for tjenester og løsninger i SpareBank 1-alliansen. Selskapet har 250 ansatte med oppgaver innen IT, markeds- og forretningsutvikling. Selskapet er en proaktiv og innovativ samarbeidspartner og fasilitator for SpareBank 1-bankene.
SpareBank 1 Banksamarbeidet DA er ansvarlig for å utvikle og levere felles IT- og mobilløsninger, merkevare og markedsføringskonsepter, forretningskonsepter, produkter og tjenester, kompetanse, analyse, prosesser, beste praksisløsninger og innkjøp.

Ved spørsmål om stillingene kontakt teamleder Marit Ween Brekken på telefon 950 53 533.

Søknadsfrist 1. mai

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *